Contact VRRoom - Bel 0851302740 of e-mail info@vrroom.nl

Workshop VR

Hoor je van alles over Virtual Reality en kun je echt niet voorstellen dat die verhalen kloppen.

Workshop

Wij komen graag bij u op locatie langs voor uw eerste kennismaking met Virtual Reality. Wat zijn de mogelijkheden en toepassingen van Virtual Reality voor u of uw bedrijf. Wij vertellen u hier alles over, wat de toekomst gaat brengen en uiteraard laten wij u ook Virtual Reality ervaren en beleven.

De sessie over Virtual Reality kan 1 a 3 uren duren, naar gelang hoe diep u op de materie van Virtual Reality wilt ingaan. Wij nemen de HTC VIVE Virtual Reality bril mee voor deze sessie. Momenteel de beste Virtual Reality die beschikbaar is in ons vakgebied.

Doordat wij zelf ontwikkelen en produceren hebben wij een grote kennis vergaard over de verschillende mogelijkheden van Virtual Reality. Wij hebben ondertussen al op meer dan 10 000 mensen getest.

Ontdek de mogelijkheden van VR met de Virtual Reality presentatie van VRROOM. Virtual Reality is volop in ontwikkeling en zet in rap tempo onze samenleving op zijn kop.

De toepassingen van Virtual Reality zijn talrijk; voor elke branche liggen er dan ook kansen en mogelijkheden om deze technologie op slimme wijze in te zetten. Met onze presentatie bent u weer op de hoogte van alle ontwikkelingen betreffende Virtual Reality en bezorgd u een voorsprong op de rest!

Wat voor impact heeft Virtual Reality op uw bedrijf, op uw segment en op uw klanten u krijg het allemaal van ons te horen.

Bel of mail ons
+31611066886
info@vrroom.nl

 

Hulp nodig?

Onze medewerkers staan voor u klaar!

Contact opnemen