Contact VRRoom - Bel 06 11066886 of e-mail info@vrroom.nl

Zorg en VR

Met Virtual Reality is het mogelijk om mensen te behandelen voor stoornissen. Ouderen uit hun isolement te halen of mensen weer aan het bewegen te krijgen.

Ouderenzorg

Weet je nog van vroeger, toen en toen. Iedereen komt het bekend voor als je opa of oma aan het woord. Is het niet mooi om oudere mensen weer herinneringen uit hun jeugd te laten herbeleven op een veilige manier en dat jij erbij kunt zijn om het mee te ervaren. Laat ze spelenderwijs oefeningen uitvoeren om hun mobiliteit op niveau te houden of laat ze geheugenspelletjes doen om de hersenen te trainen. Het is allemaal mogelijk doormede van Virtual Reality.

Fysio

Geef jij cliënten altijd opdrachten en weet jij dat ze het vervolgens niet doen omdat ze er niks aan vinden. Maak de oefeningen leuk door mensen in een aantrekkelijke omgeving hun oefeningen uit te laten voeren. Wil jij cliënten opdrachten laten uitvoeren en heb je geen tijd om er bij te blijven. Je kunt een virtueel programma opstellen zodat je er toch Virtueel bij bent zodat je weet dat de opdrachten met de juiste begeleiding uitgevoerd worden.

Fobieën en angststoornissen

Wil je controle houden over de situatie waarbij de client op de juiste manier behandelt wordt. Met virtual reality kun je zelf bepalen hoever je met elke client gaat en op tijd een stapje terugdoen. Laat ze het trauma herbeleven op hun eigen tempo onder de juiste begeleiding.

 

 

Hulp nodig?

Onze medewerkers staan voor u klaar!

Contact opnemen