Over VRROOM

Een multidisciplinair team van 5 professionals, met ieder zijn eigen kracht.

Ontmoet het team

Schelte Meinsma

Schelte Meinsma is ondernemer pur sang. Creativiteit, authenticiteit en lef staan centraal in zijn denk- en werkwijze. Hij heeft veel passie voor het ontdekken van nieuwe technologieën en het handig inspelen op online mogelijkheden is één van de dingen die hem uniek maken.

JUST PLAY. HAVE FUN. ENJOY THE GAME

Koenraad Toornvliet

Als mede oprichter van VRROOM heeft Koen er al tig jaren opzitten als XR ontwikkelaar. Hij brengt het team elke keer op nieuwe hoogtes met zijn ervaringen en visie.

We shape the observable universe by having fun

Erik de Vries

Erik is onmisbaar in het ontwikkel proces. Met zijn kracht en kennis van programmeren verlegt hij continue de grens tussen klant en wereld. Als je echt goed wilt sparren dan kan Erik je daar heel goed bij helpen.

Look at the world through a different set of eye’s

Gerard van der Waal

Een creatieve man die al onze werelden maakt, zijn jaren ervaring als docent maakt hem onmisbaar in het team. Naast zijn werkzaamheden bij ons is hij parttime 3D leraar. Een echte inspiratie bron.

Iedereen leert elke dag een nieuwe skill, ook al denk je te oud te zijn

Marcel Eissens

Marcel is een enthousiaste collega die elke geen enkele challenge uit de weg neemt. Hij weet de juiste tools te gebruiken om het probleem op te lossen. Hij drinkt daarna graag een sterk bakje koffie, want zijn hersenen moeten op volle toeren werken.

Een dag zonder koffie is een dag niet geleefd