Parallax shape - VRROOM.nl

Laat uw eigen virtuele wereld door ons bouwen!

VR-ontwikkeling

Wilt u uw eigen VR experience?

Dit is mogelijk bij VRROOM! Met ons enthousiaste, getalenteerde team bouwen wij unieke VR experiences. Het mooie aan Virtual Reality: alles is mogelijk. Dit krijgen wij dan ook vaak terug van onze klanten. Er zijn dusdanig veel mogelijkheden, dat het VRROOM-team u graag helpt bij het bedenken van de VR-ervaring. Onze ervaring is dat wij, tijdens de ontwikkeling, stuiten op nieuwe ideeën en mogelijkheden, die wij graag met u delen. Wij streven altijd een nauwe samenwerking tussen teams na. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Vraag nu uw offerte aan! 

Bekijk hier onze cases!

Onze werkwijze

U neemt contact met ons op. Hierna gaan we samen kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw wens. Gewoonlijk plannen we een aantal brainstormsessies in. Wij werken altijd in sprints. Om u een beeld te geven van alle mogelijkheden laten we u een paar door ons gebouwde VR experiences beleven.

Wij werken vanuit design thinking filosofie waarin de basis bestaat uit 3 elementen:
1: Business (wat gaat het betekenen voor het bedrijf)
2: People (wie gaan er gebruik van maken)
3: Techniek (welke technieken zijn daarvoor bruikbaar)

Door het samensmelten van deze 3 groepen ontstaat een inzicht waarin er zo snel mogelijk een prototype kan worden gerealiseerd. Vanuit dit prototype stappen we over naar het testen en daadwerkelijk in uitvoering brengen. Vanuit het Proof Of Concept (ook wel POC genoemd) ontwikkelen wij verder naar een totaal beeld en zorgen gelijk voor realisatie vanuit diverse scrumms. Deze methode zorgt voor een efficiënt proces en goed eindresultaat met tussentijds ruimte voor aanpassingen waarin alle partijen de juiste kennis en energie inbrengen.

Een greep uit onze enthousiaste partners