Parallax shape - VRROOM.nl

Laat uw eigen virtuele wereld door ons bouwen!

XR-ontwikkeling

Wilt u uw eigen XR experience?

Dit is mogelijk bij VRROOM! Met ons enthousiaste, getalenteerde team bouwen wij unieke XR experiences. Het mooie aan Virtual Reality: alles is mogelijk. Dit krijgen wij dan ook vaak terug van onze klanten. Er zijn dusdanig veel mogelijkheden, dat het VRROOM-team u graag helpt bij het bedenken van de XR-ervaring.

Onze ervaring is dat wij, tijdens de ontwikkeling, stuiten op nieuwe ideeën en mogelijkheden, die wij graag met u delen. Wij streven altijd een nauwe samenwerking tussen teams na. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Vraag nu uw offerte aan! 

Bekijk hier onze cases!

Onze werkwijze

U neemt contact met ons op. Hierna gaan we samen kijken wat de mogelijkheden zijn en het vraagstuk is. Waarna we gezamenlijk een aantal brainstormsessies in plannen. Wij geven u daarna een beeld van wat de mogelijkheden zijn en hoelang het proces zal duren. Gedurende het proces nemen wij u mee in het designproces.

Wij werken namelijk via het Design Thinking methode. Dit betekent dat we in een korte tijd een proof of concept (POC) kunnen leveren. Hierop testen wij of ons concept werkt, en kunt u als klant ook feedback geven. Daarna bouwen we steeds verder uit op uw vraagstuk terwijl wij u dicht bij het proces houden. Zodat aan het eind van het proces er een product staat die bewezen effect heeft.

Een greep uit onze enthousiaste partners