Parallax shape - VRROOM.nl

Bayou Beach XR

Meet the Metaverse

Bayou Beachbar XR

Op weg naar de METAVERSE

Ontmoet de Metaverse

VRROOM is het afgelopen jaar druk bezig geweest met het opzetten van ons eigen unieke METAVERSE.

We nemen je graag mee met onze complete wereld van BAYOU BEACH XR. Waar je je vrienden kan uitnodigen om een film te kijken, rollercoaster rijden, tikkertje spelen of een sociaal drankje kan doen.

Onze METAVERSE is ever expanding, en wij zijn trots op onze spelers die dit z’n hoogte hebben gebracht.

Waarom

Waarom is de METAVERSE nu ineens zon grote topic, nou dat heeft allemaal te maken met de nieuwe technieken in WEB 3.0. Onze generatie en de komende generaties krijgen allemaal te maken met nieuwe manieren om via het internet met elkaar te communiceren.

Steeds meer mensen kopen of hebben VR/AR/XR bewondert, en zien dat hier te toekomst ligt, en hoe gaan wij daar mee om.

Wij van VRROOM hebben een open platform gecreëerd waar de spelers hun eigen verhalen maken. Werelden en experiences worden hier dagelijks gemaakt.

Social XR

Op BayouBeach XR geniet je niet alleen, je geniet met z’n allen. Als je om je heen kijkt dat vind je andere spelers waarmee je kan praten en of een balletje kan overgooien. of bestel jij liever een drankje aan de bar?

Met Social XR geniet je samen met vrienden of compleet vreemden. Maar wat zeker is, is dat je nooit alleen bent. De kracht van Social XR is het ontmoeten van nieuwe vrienden en het maken van vrienden.

Op naar de metaverse

Kijk wat er om je heen gebeurd, bedrijven willen allemaal naar de METAVERSE en wij gaan jullie daarbij helpen. Nu is het tijd.

Bekijk en beleef onze Tiny Metaverse op:
BayouBeach XR

Lees recente artikelen:

https://www.rtlnieuws.nl/tech/artikel/5315241/media-park-metaverse-meta-3d-vr-mediapark-hilversum-mbo