Parallax shape - VRROOM.nl

Game ontwikkeling

Game ontwikkeling

In't kort

Naast onze geweldige klant projecten, hebben wij ook onze eigen in-house development waar we onze eigen concepten tot een echte game uitbrengen.

Een van deze games in Drumbeats VR. Drumbeats is een rhythm game waarbij je als drummer speelt en achter een echte drumkit zit. Je jammed namelijk op de grootste hits in te gekke omgevingen.

Het spel is een mega groot succes op Steam waarna de development voor de Oculus begon. Inmiddels zijn we bijna uit de beta periode en met een geweldige community zijn we enthousiast naar het volgende project. Wij weten al wat we gaan maken, maar u moet nog in spanning wachten.

Vrijdag middagen

We vinden het geweldig om vrijdagsmiddag lekker te relaxen en games te spelen, en daarbij komen de wildste ideeën naar voren. En soms is dat idee zo leuk dat we er meer tijd in steken om te kijken of de mechanics juist kunnen maken.

Vaak lijdt dat tot meer kennis en dat is dat. Of in het geval van Drumbeats gingen we daarvoor echt aan de bak. Zulke fantastische reacties van spelers heeft er tot geleidt dat deze game echt uit is gekomen. Daar mogen we toch echt wel trots op zijn.