Parallax shape - VRROOM.nl

Lidl High Five Experience

Managementtraining & onboarding

Lidl High Five Experience

Samenwerking Lidl

VRROOM en Lidl Nederland hebben de handen virtueel geschud in dit prachtige innovatief product. Lidl wilde een educatief VR product hebben om hun managers trainingen en nieuw personeel kennis te laten maken met hun bedrijf.

VRROOM heeft een VR-ervaring opgeleverd met de volgende mogelijkheden:

  • Het trainen van managers: wat is hun leiderschapsstijl?;
  • Onboarding: nieuw personeel kennis wegwijs maken in de wereld van Lidl.

Trainingen

Lidl Nederland kwam met de vraag of wij hun managementtraining konden digitaliseren door middel van VR. Wij sprongen daar gelijk bovenop, want wij geloven dat trainingen in VR veel beter impact hebben dan pure theorie.

Educatieve VR heeft al aangetoond dat het een grote impact heeft op het overbrengen van informatie. Daarom hebben we samen met de trainees goed gekeken naar het trainingspakket, en daar de juiste VR-elementen op toegepast.

Handtracking 2.0

Wij, VRROOM, gebruiken de laatste technologieën zoals handtracking 2.0. Dit is een grote stap voor ons geweest om op de top te blijven en een verschil te kunnen maken tegenover concurrentie.

Handtracking 2.0 is een verbetering doordat de handen gemakkelijker te volgen zijn door de Meta Quest 2.

360 onboarding digitalisering

Laten we eerlijk zijn: je onboardingproces kan het succes van je organisatie maken of breken. Waarom? Omdat je de best mogelijke eerste indruk moet maken. Je krijgt tenslotte maar een kans.

Daarom moet je HR-team het onboardingproces strategisch aanpakken. Voor ons betekent dat innoveren en digitaliseren. Wij hebben daarom een 360 experience gemaakt om hierbij te assisteren. Wij van VRROOM zijn trots op deze innovatieve ontwikkeling waarmee Lidl Nederland een grote stap heeft gezet in het digitaliseren van hun trainingen.

Samenwerking

„Voor de ontwikkeling van deze vr-tour hebben we samengewerkt met VRROOM, dat virtual reality experiences op maat maakt. Ze ontwikkelden ook de High5! VR Experience als onderdeel van onze leiderschapstrainingen. In deze game staan de High5! Leiderschapsprincipes van Lidl centraal: open communicatie, helpen ontwikkelen, vertrouwen geven en eerlijk handelen, blijven presteren op topniveau en de voorbeeldfunctie. Bij Lidl vinden we het belangrijk dat leidinggevenden deze principes uitdragen en daarom zijn die altijd verweven in onze leiderschapsprogramma’s.

Wilt u zelf ook een experience?

neem contact met ons op!

Lees hier meer over onze samenwerking →
Wilt u meer informatie over Lidl High Five of één van de andere projecten? Vul dan het formulier in.

Informatie aanvragen

  • Beschrijf hier het onderwerp waar u meer over wilt weten.

We nemen binnen een dag contact met u op!

Of bel ons direct op 085 13 02 740