Parallax shape - VRROOM.nl

Harddance platform PYTHIAN XR

VR Experience: Hardcore dance event PYTHIAN XR

In samenwerking met Art of Dance

´s Werelds grootste harddance platform in XR

Muziekliefhebbers gaan het liefst fysiek naar een dance event, voor de real-life beleving en de interactie met andere mensen. Het verplaatsen van deze events naar de online wereld is een lastige klus. Er kan vaak niet worden voldaan aan de beleving van een echt festival.

VRROOM gaat een uitdaging niet uit de weg! In samenwerking met festival organisatie Art of Dance hebben wij het grootste harddance platform in XR (Extended Reality) mogen ontwikkelen. Het platform is een uitkomst voor festivalliefhebbers om ook thuis te kunnen genieten van een feestje, inclusief de beleving en sfeer van een écht festival.

VR-wereld

Met een team van developers/designers/artists is maandenlang gewerkt aan het ontwikkelen van een uiterst realistische online wereld. Stap voor stap werd er naar het eindresultaat gewerkt.

In de ontwikkeling van de VR-wereld zijn we vrijgelaten, wat ervoor heeft gezorgd dat we onze kennis over de development en beleving in Virtual Reality maximaal konden toepassen. Het platform moest de festivalervaring zo nabootsen dat de bezoeker het gevoel heeft daadwerkelijk op een harddance event aanwezig te zijn.

Masters of Hardcore

Het eindproduct is een platform met o.a. live sets van het wereldwijd bekende label Masters of Hardcore. Je kunt optredens bijwonen van top Dj’s als Angerfist, Miss K8, Mad Dog en DRS. Dit zijn internationaal grote namen in de Hardcore scene. Naast deze unieke live optredens is het mogelijk om oude shows te herbeleven en je eigen lichtshow te bedienen.

Het platform PYTHIAN XR is gemaakt voor zowel de game-wereld als de Virtual Reality wereld. Het is te downloaden op Steam en verkrijgbaar voor mensen met een VR headset of Windows PC.

Social VR

De grootste uitdaging was het implementeren van het aspect van Social VR. Ervoor zorgen dat zoveel mensen tegelijkertijd op het platform kunnen treden, en ook nog eens met elkaar kunnen communiceren. Mede hierdoor behoort de productie van de game tot een meesterwerk met unieke live experiences, VR effecten en lichtshows.

Neem contact op

Wilt u  meer informatie over PYTHIAN XR of één van de andere projecten? Vul dan het formulier in.

Informatie aanvragen

  • Beschrijf hier het onderwerp waar u meer over wilt weten.

We nemen binnen een dag contact met u op!

Of bel ons direct op 085 13 02 740!