Parallax shape - VRROOM.nl

Brandaris VR Escape

Bereik de top van de Brandaris en red Terschelling!

Brandaris VR Escape

Een fantastische samenwerking met MooiWeer

Escape de Brandaris!

Activiteitenorganisatie MooiWeer laat je op een bijzondere manier kennis maken met Terschelling als één van de Nederlandse Waddeneilanden. Ze organiseren maatwerk programma’s voor de Terschellinger toerist.

In opdracht van MooiWeer heeft VRROOM de Brandaris VR Escape mogen ontwikkelen. De game biedt een unieke Virtual Reality ervaring van de bekende escaperoom. Vind de sleutel en bereik de top van de Brandaris (vuurtoren) om de kapotte lampen te vervangen. Dit doe je door op iedere etage typische Terschellinger opdrachten uit te voeren, wat het een échte Terschellinger experience maakt!

Neem contact op

Communication is key

Tijdens de game worden de deelnemers in teams verdeeld waarbij één van hen de VR-bril op mag doen. Het team kijkt op een groot scherm mee met de virtuele ervaring van hun teamgenoot. Door goed met elkaar te communiceren, leg je verbanden tussen de virtuele en de echte wereld.

Escape de Brandaris is te spelen in dorpshuis ‘Ons Huis’ op West-Terschelling. Het is de nieuwste indoor activiteit van MooiWeer!

 

Hoe ziet de game eruit?

Bij binnenkomst staan er vijf opdrachten voor je klaar. Deze bestaan bestaan uit het pellen van garnalen, voeren van de paarden, cranberries plukken, flessen rapen en schapen scheren. Je hebt 15 minuten de tijd om de vijf medailles vrij te spelen!

Is het gelukt? Dan kun je met de medailles de trap naar de eerste etage herstellen. Hier staan weer nieuwe opdrachten voor je klaar. Je krijgt onder andere nog de kans om achter de diepste geheimen van het ‘Drenkelingerhuisje’ te komen. Zorg dat je binnen 60 minuten alle opdrachten hebt uitgevoerd en bereik de top van de Brandaris. Een ontzettend gave en leerzame ervaring!

Meer informatie

Voor ieder wat wils

De game is niet alleen voor de Terschellinger toerist, maar ook voor de zakelijke klant erg geschikt. Alles kan op maat worden gemaakt waardoor er bijvoorbeeld meer trainingsgerichte opdrachten kunnen worden toegevoegd voor de zakelijke klant. De game is volledig aanpasbaar naar de wensen van de klant.

Het grote voordeel van de Brandaris VR Escape is dat je niet weersafhankelijk bent. De virtuele game is ook de ideale oplossing voor mensen die niet graag opgesloten zitten of zich niet graag in kleine ruimtes bevinden.

Wilt u meer informatie over de Brandaris VR of één van de andere projecten? Vul dan het formulier in.

Informatie aanvragen

  • Beschrijf hier het onderwerp waar u meer over wilt weten.

We nemen binnen een dag contact met u op!

Of bel ons direct op 085 13 02 740 

Trots op onze samenwerkingen!